Prvi korak

 

najmudriji izbor

 
 

Start paket je pomno osmišljen paket koji sadrži 12 čistih terapeutskih eteričnih ulja i difuzor po izboru. Odabrana ulja koja se nalaze unutar predivne mirisne kutije jesu ona koja nam služe u svakodnevnom životu i pokrivaju sve moguće potrebe jedne obitelji. Tako ovdje nalazimo eterična ulja za podršku imunitetu, dišnom sustavu, koštano-zglobnom sustavu, probavnom sustavu, podršku emocijama, mirnom snu i lijepoj koži. Unutar jedne kutije krije se toliko bogatstvo i toliko mogućnosti kombiniranja. Kvaliteta je nešto najvažnije kod odabira eteričnih ulja. Kada imamo 100% čista i terapeutska ulja, možemo ih, osim u difuzoru, koristiti i na koži držeći se uvijek smjernica za razrjeđivanje ulja. Osobno, na koži jako volim koristiti ulja koja služe kao emocionalna podrška.

Difuzori su moćne spravice koje imaju sposobnost raspršivanja eteričnih ulja u prostor, koje udisanjem, lako ulaze u naš organizam i stupaju u interakciju sa stanicama gdje se vežu na receptore. Upravo zato možemo osjetiti njihove dobrobiti. Također, difuzori nam služe i za lagano ovlaživanje zraka u prostoriji što je izuzetno važno pogotovo u zimskom periodu kada je zrak suh. Raspršivanjem eteričnih ulja na ovaj način možemo podignuti kvalitetu zraka u našem domu, pročistiti ga i učiniti ga ugodnijim za udisanje.

20201012_114944.jpg

Koja eterična ulja dolaze u mirisnoj kutiji?

Copaiba - blago ulje balzamičnog mirisa koje djeluje kao pojačivač svojstava drugih ulja. Podrška je zdravom snu, imunološkom sustavu i lijepoj koži, a pogodna je i za malenu djecu.

Lavanda - pogodna je za svaki dan, pogotovo za opuštanje. Može se koristiti u proizvodima za njegu kože i kose, a sigurna je i za najmanje članove obitelji.

Tamjan - je prizemljujuće i meditativno ulje koje će se savršeno uklopiti u vašu večernju rutinu i trenutke mira. Odličan je i u njezi kože te ga se može dodati u serum ili kremu za lice.

Pepermint - ulje osvježavajućeg mirisa savršeno za fokus, koncentraciju i razbuđivanje. Odličan je za podršku probavnom kao i koštano-zglobnom sustavu.

Limun - prirodni odmašćivač i koristimo ga u čišćenju kuhinje. Idealan je za jutarnje i dnevne difuzor kombinacije. Idealan za pročišćavanje zraka i kao podrška imunitetu.

Naranča - ima blag i ugodan miris koji potiče dobro raspoloženje, sigurna je i za naše najmlađe. Pripada +liniji eteričnih ulja s bijelom etiketom što znači da je odobrena i za korištenje u kulinarstvu.

Thieves - izvrsna je podrška imunološkom sustavu. Miriše na Božić zbog klinčića i cimeta, a unutar ove bočice nalaze se jos eukaliptus, ružmarin u limun. Odličan je u difuzor kombinacijama s pepermintom, limunom i narančom i moj najdraži saveznik u čišćenju.

Stress away - ovaj blend služi za opuštanje i umirivanje. Podrška je našim emocijama. S obzirom da jedini iz Start paketa u sebi sadrži bazno ulje, može ga se direktno nanijeti na kožu. Za nanošenje na kožu upotrijebite roller nastavak koji dobijete u kutiji.

Purification - osvježavajući miris dubinski čisti zrak, a ukoliko imate problematičnu kožu, stavite ga u svoj serum za lice.

R.C. - podrška je našem dišnom sustavu. U kombinaciji s lavandom mlelem je za nanošenje na prsa ili između lopatica. Kap ovog blenda u tuš kadi stvorit će osvježavajuću paru koja će djelovati razbuđujuće.

Panaway - idealan je za dubinske i opuštajuće masaže mišića nakon tjelovježbe ili bilo kakve napetosti u tijelu.

Digize - razrijedite u baznom ulju i lagano umasirajte kružnim pokretima na područje trbuha kada osjetite potrebu za podrškom probavnom sustavu.

12 eteričnih ulja; 6 pojedinačnih, 6 mješavina (blendova)

12 eteričnih ulja; 6 pojedinačnih, 6 mješavina (blendova)

Osim 12 vrhunskih eteričnih ulja, što još krije ova divna kutija?

2 vrećice Ningxia Red napitka od goji bobica koji je pun antioksidansa i zdrav za naš organizam

10 bočica za dijeljenje uzoraka ulja ukoliko ih želite podijeliti sa svojim bližnjima

1 roll on nastavak kojeg možete staviti na Stress away i koristiti topikalno

Koje difuzore mogu birati unutar Start paketa?

Dewdrop, Desert Mist, Aria ili Charcoal Lantern

Dajana Grgantov