Start paket

1.Klik na ovaj link: http://bit.ly/makesomewave

Moj member ID je 20785800 , Dajana Grgantov

2. Zatim odaberi svoj Start Paket.

3. Idući korak ti nudi opciju učlanjenja u Essential Rewards program. Ukoliko to želiš, klikni ‘yes’. Kada klikneš ‘yes’ pojavit će ti se pitanje da li želiš da ti se ova narudžba računa kao tvoja prva Essential Rewards narudžba i tu klikni ‘yes’ da za svoj Starter Kit odmah dobiješ 10% natrag u obliku bodova! Ukoliko se ne želiš učlaniti u Essential Rewards, na opciju učlanjenja klikni ‘no’ i preskoči idući korak. (Essential Rewards je naš program vjernosti koji nam omogućuje da svaki mjesec radimo manje narudžbe kojima postepeno zamijenjujemo štetne proizvode ovim prirodnim i kvalitetnim, imamo jeftiniju poštarinu, svaka 3 mjeseca dobije se besplatno eterično ulje, skupljaju se bodovim kojima se onda mogu raditi i besplatne narudžbe...)

4. Treći korak je planiranje tvoje iduće Essential Rewards narudžbe! Ovo je kao tvoja ‘lista želja’ i tu ćeš dodati stvari koje planiraš naručiti u budućnosti. Ništa od proizvoda koje tu dodaješ neće biti naplaćeni niti ih moraš naručiti, sadržaj ove košarice kasnije možeš mijenjati koliko god želiš! Klikni na ‘choose from product catalog’ i ‘customize my monthly order’ nakon čega će ti se otvoriti stranica na kojoj ćeš kliknuti ‘shop catalog’. U katalogu ćeš pronaći proizvode koje bi voljela naručiti u budućnosti (preporučam da dodaš Thieves Cleaner, čajevac, eukaliptus radiata, Seedlings Diaper cream). Kad si završila s dodavanjem klikni ‘save monthly order’ i ‘next’. Nakon toga će te program vratiti korak unatrag gdje ćeš samo na dnu stranice kliknuti next.

5. Zatim ćeš ispuniti svoj ‘memebership info’, pod commission processing information stavi ‘individual’ i zatim ‘agree and continue’.

6. U posljednja dva koraka odabrat ćeš svoju shipping adresu kao i način plaćanja (Visa, MasterCard, PayPal).

Tu sam da ti pomognem oko narudžbe i jedva čekam započeti s tobom novo putovanje.

20201012_123541.jpg
Dajana Grgantov